tag:blogger.com,1999:blog-8150073981692003944.post5097706328634236697..comments2024-02-28T15:29:25.806-08:00Comments on Özgün tasarım: Ev yapımı sucukTürkanhttp://www.blogger.com/profile/16182057706633188038noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-8150073981692003944.post-42211623862804877092013-03-08T00:21:05.104-08:002013-03-08T00:21:05.104-08:00Lezzetide çok güzel. Sizde yapa bilirsiniz,havalar...Lezzetide çok güzel. Sizde yapa bilirsiniz,havalar ısınmadan deneyin.Blog hakkındaki yorumlarınıza teşekkür ederim.Türkanhttps://www.blogger.com/profile/16182057706633188038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8150073981692003944.post-67707609863084991382013-03-07T12:48:05.191-08:002013-03-07T12:48:05.191-08:00çok güzel gözüküyor böyle bir tarif bulduğuma inan...çok güzel gözüküyor böyle bir tarif bulduğuma inanın çok sevindim bu mevsimde de yapılır dimi havalar hala soğukken dışarda bekletmek sıkıntı olmaz herhalde . çok güzel bir blogunuz var ben de yeni bir blogcuyum takibe aldım sizi benim bloğuma da beklerim vaktiniz olursa sevgiler..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16354324911167684779noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8150073981692003944.post-79024311967935553632013-02-22T07:48:03.570-08:002013-02-22T07:48:03.570-08:00çok teşekkür ederim tarifinize, mutlaka deneyeceği...çok teşekkür ederim tarifinize, mutlaka deneyeceğim BerrinAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8150073981692003944.post-17716100612128530672013-02-21T02:49:26.930-08:002013-02-21T02:49:26.930-08:00Esra madem uzaklardasın senı ekim ayına kadar bekl...Esra madem uzaklardasın senı ekim ayına kadar bekletmeyelim. 3kg kaburga kıyma-15gr karabiber-80grtatlı toz kırmızı biber-50gr acı pul biber-120gr kiyon-400gr sarımsak ezilmiş-tuz....Manzemelerin hepsi özleşene kadar yuğrulur,1 gün serin yerde dinlendirilir.2.gün tekrar yuğrulur,bu arada minik parçaları inceltip pişirip tat konturolü yapabilirsiniz.Sonra tülden torbalara koyup torbanın ağız kısmını dikiyorum. 1ay kadar açık havada bekletiyorum. Torbadan çıkartıp dilimliyor, derin dondurucuda depoluyorum. Manzemeleri 1kg göre orantılayıp denemede yapılabilir.Türkanhttps://www.blogger.com/profile/16182057706633188038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8150073981692003944.post-43568919448967722032013-02-17T20:50:58.104-08:002013-02-17T20:50:58.104-08:00Inanin harika gorunuyor, tarifi bekliyorum, uzakla...Inanin harika gorunuyor, tarifi bekliyorum, uzaklarda yasayip sucuk bulamayan biri olarak gercek anlamda ihtiyacim var :)<br />Sevgiler,<br />EsraEsra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi)https://www.blogger.com/profile/17989626993285655480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8150073981692003944.post-44476897931199957522013-02-16T11:59:16.859-08:002013-02-16T11:59:16.859-08:00Banu hanım sucuğu bir dahaki yapışımda resimleyip,...Banu hanım sucuğu bir dahaki yapışımda resimleyip,tarifide vereceğim.Türkanhttps://www.blogger.com/profile/16182057706633188038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8150073981692003944.post-12551379630251972812013-02-16T11:47:50.788-08:002013-02-16T11:47:50.788-08:00Teşekkür ederim arkadaşım.Teşekkür ederim arkadaşım.Türkanhttps://www.blogger.com/profile/16182057706633188038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8150073981692003944.post-22551808998992175152013-02-16T11:45:11.666-08:002013-02-16T11:45:11.666-08:00Hoşgeldiniz,sucuğu 1 senelik ekim ayında yapıyorum...Hoşgeldiniz,sucuğu 1 senelik ekim ayında yapıyorum.Kaburgadan kıyma yaptırıyorum.Baharat oranlarını ve yapılışını resimleriyle bir dahaki yapışımda anlatacağım.<br />Türkanhttps://www.blogger.com/profile/16182057706633188038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8150073981692003944.post-58553503265071394982013-02-16T06:21:19.862-08:002013-02-16T06:21:19.862-08:00anaaaam... bi hevesle atladım, manzara harika, can...anaaaam... bi hevesle atladım, manzara harika, canım çekti, ama tarif göremeyince.... hayal kırıklığı :((Banucahttps://www.blogger.com/profile/15220519981282665535noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8150073981692003944.post-72262329369816979072013-02-16T03:12:53.824-08:002013-02-16T03:12:53.824-08:00wooaaw süper bir tarif bu :)
el yapımı olması herş...wooaaw süper bir tarif bu :)<br />el yapımı olması herşeyin üstünde :)<br />ellerine sağlık arkdşım tşkler tarif içinAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8150073981692003944.post-39645076828356101652013-02-16T02:01:06.688-08:002013-02-16T02:01:06.688-08:00merhaba, başlığı görünce çok sevindim ben de bunu ...merhaba, başlığı görünce çok sevindim ben de bunu arıyordum, yapılışını tamamen anlatır mısınız lütfen, BerrinAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8150073981692003944.post-76787792729190750462013-02-16T00:28:20.435-08:002013-02-16T00:28:20.435-08:00Teşekkür ederim Fatma.Teşekkür ederim Fatma.Türkanhttps://www.blogger.com/profile/16182057706633188038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8150073981692003944.post-79112112911872799112013-02-15T14:59:57.216-08:002013-02-15T14:59:57.216-08:00Bencede en iyisini yapmışsınız.insan ne yediğini b...Bencede en iyisini yapmışsınız.insan ne yediğini bilmeli.elinize sağlık.Fatma Basaranhttps://www.blogger.com/profile/11603237972788643206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8150073981692003944.post-47290826464118322482013-02-15T14:13:06.094-08:002013-02-15T14:13:06.094-08:00 Teşekkür ederim Cerenciğim.Yine ilk yorumu kaçırm... Teşekkür ederim Cerenciğim.Yine ilk yorumu kaçırmadın sıkı takipçimsin.Türkanhttps://www.blogger.com/profile/16182057706633188038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8150073981692003944.post-28356628727362777102013-02-15T14:05:38.046-08:002013-02-15T14:05:38.046-08:00İyi fikirmiş valla süper. Ellerine sağlık Türkan a...İyi fikirmiş valla süper. Ellerine sağlık Türkan ablacım:)Anonymousnoreply@blogger.com