8 Mart 2013 Cuma

Çinilerim 3

60-40cm pano 



Fırınlama aşamasında üst karoda çatlama oluştu,çok üzülmüştüm.








60-40cm pano









20-40cmpano












11 yorum :

  1. Çok güzeller ellerinize yüreğinize sağlık....

    YanıtlaSil
  2. yine hepsi çok güzeller.renkler muhteşem.elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel çok büyük bir emek ellerinize sağlık.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Çini büyük emek ve sabır istiyor ama buna değer diye düşünüyorum.Kültürümüzünde bir parçası olduğu için değeri artıyor.

    YanıtlaSil
  5. türkancım bloğumdaki yanınıma mesaj atmışsın ilk olarak kendi bloğunda yayınlamak istediğin resime sağ tıklıyorsun daha sonra resmi farklı kaydet diyip masaüstü diyorsun daha sonra bu yayını girdiğin gibi yayın giriyorsun ve masaüstündeki resmi yayınına ekliyorsun. ve de yayınladığın postun linkini yorum olarak bana atıyorsun

    YanıtlaSil
  6. Çiniyle uğraşan bir annenin kızı olarak ne kadar titizlik isteyen sabır gerektiren ve inanılmaz emek gerektiren bir sanat olduğunu biliyorum. Harika olmauş ellerinize sağlık...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Bize annenizin çinilerinide yayınlarsanız sevinirim.

      Sil
  7. Harkulade, cidden çok büyük bir titiçzlikle çalışılmış bunlar, bir zamanlar ucundan da olsa çini de öğrettiler, vitray ve cam boyama kursuna gitmiştim, millet modern çalışmalara yönelmek isterken ben çininin o eski kültürümüzden gelen halini daha çok uygulardım tabaklara. Fakat o kadar çok insana hediye ettim ki bunlardan. Yaşım da çok büyük değildü üstelik o zamanlar, bu günkü aklım olsa kendime de kesinlikle saklardım. Hoş kaçan bir fırsat yok, yine yapabilirim. Bunları gördükçe nasıl etkilendim nasıl yapmak istedim anlatamam. Elleriniz dert görmesin. İçtenlikle söylemeliyim ki çok çok titiz çalışılmış, hayran kaldım.

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim. Çini kursunun açıldığını duyunca muhakkak gitmeliyim dedim. Ama nasıl?Çünkü ağır engelli oğlum var.Halk eğitim müdürüne durumu anlattım,derslere belli zamanlarda katıldım .Çalışmaları evde yaptım,proğrama uydum sertifakımıda aldım. Çini benim içinde çok değerli.Bir şeylerin başlangıç sebebi olursam sevinirim. Sevgiler..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...