17 Mart 2013 Pazar

VALİZ TİPİ ÇANTA


                                                                                                                 
                                     Panter desenli  valiz tipi çanta yolculuklar için çok kullanışlı,


                                                  Üst kısma astar ve fermuar dikildi.





                                                                 Tersten görünüş



Taban -yan parçaları tüm kestim, astar geçirdim.
                                                          Yan astarın birine cep çalıştım.

Tabana için  sert mukavva  kestim, kumaşla kapladım.

                                  Eteklik kumaştan  biye hazırladım,onunla parçaları birleştirdim.
           







Taban görünüşü

Çantanın bitmiş hali

12 yorum :

  1. harika olmuş.tam benlik.Bu tarz valiz tipi çantaları çok seviyorum.iki minik kızım olunca anaca kaldırıyor benii:)ellerinize sağlık.sevgileer.

    YanıtlaSil
  2. Türkan hanım çok çok güzel olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim Pınar hanım.

    YanıtlaSil
  4. Türkan Hanım, her biri birbirinden güzel çantalarınızın da, dikkatimden kaçtıysa ne olur bağışlayın ama çanta yapımı için özel bir kursa mı gittiniz yoksa kendiniz mi evde çalışarak böyle güzellikleri üretiyorsunuz. Çok beğendim. Bildiğim kadarıyla çanta yapım kursları da var da çünkü, o nedenle sordum. Bu arada blogumda sorduğunuz soruyu yanlış anlamadıysam :5 çivili örme aparatını soruyorsunuz. Blogumda da cevap yazmıştım ama buradan da söylemek gerekirse, son derece basit esasen, tığ işi mantığıyla, şiş örgüsünde nasıl ilmek atılıyorsa yani içinden geçilen ilmek aşağı bırakıp diğeri şişte kalıyorsa aynı mantıktan hareketle örülüyor, esasen 5 çivili (5 çivili, takıda kullanılan örme aparatı) derseniz ufak bir yerde bile yaşasanız mutlaka bulabilirsiniz takı satan ya da Tuhafiyelerde bile var benim gördüğüm olmadı minik bir çıktısını alır gösterirsiniz.

    Elleriniz dert görmesin. Bundan önceki krokodil desenli çantanıza da bu arada bayıldım. Harika hepsi. Sevgiler ve selamlar.

    YanıtlaSil
  5. Türkan Hanım, izniniz olursa, ben de sizin blogunuzdaki güzellikleri, kendi blogumda tanıtarak, arkadaşlarımın da blogunuz hakkında bilgilenmesini isterim, çinilerinizin ve çantalarınızın bir iki resmini koyarak blogunuzu daha çok insana hitap edebiliriz ne dersiniz? İzniniz olursa yorumunuza göre hareket edeceğim. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Sayfanızdaki cevabı görmüştüm teşekkür ederim. Çanta için kursa gitmedim ama giyim öğr.liği mezunuyum.Önceden kumaştan dikiyordum bu sene Ceren sayesinde deriye geçtim.Bir konuda merakınız varsa kendinizi geliştiriyorsunuz. İleride kurdela nakışı,dantel,örgü,kıyafet çalışmalarımıda sizlerle paylaşacağım.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. gook çok haklı çok güzel ellerinize sağlık canım:)))

    YanıtlaSil
  8. Bende seviyorum böyle geniş çantayı.sana yakın olacaktım ve kurs alacaktım .ne iyi olurdu.ellerine sağlık.çok şık duruyor.sayfamda mimin var.istersen uğrayıp alabilirsin.selamlar.

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim Fatma.Yapılış aşamalarını dikkatli incelersen yapabilirsin. Sevgiler..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...