13 Mart 2016 Pazar

KEDİLİ ÇANTA

        Bu ara parmağımı yaktığım için detaylı çalışmalar yapamıyorum. Daha önce  diktiğim yayına almadığım işlerle devam edeyim.
      Çanta  da pvc denye polyester kumaş kullandım . Daha öncede spor çanta dikmiştim . Uzun süredir kullanmama rağmen deforme oluşmadı .









                                                Çantanın detaylı resimlere burada


        Çanta 3 ana parçadan oluşuyor . Ön kısmına kedi figurünü yine aynı kumaşı kullanarak aplike             yaptım. Kumaşın atma özelliği olmaması işimi kolaylaştırdı . Desenin kenarlarından  makina             geçtim. Boğazına fiyonk ve inci diktim . Kuyruğu süper orlonla sap iğnesi tekniğiyle işledim..



                                       İç kısımlara fermuarlı ve açık cepler yaptım .


     


                              Parçaları duck ketenle hazırladığım biye kullanarak birleştirdim.


      Şimdi 2. nereden çıktı. Onu da kızıma diktim . Çantayı omuzunda kullanmak istediği içi sap                 kısmını daha uzun yaptım.









 Semanın çantasında  kumaş arasına röntgen filmi koyarak bir cep daha ilave yaptım .Dosya benzeri şeyler taşırken kolaylık olsun diye.






                                          İstanbul ve kedili çantamız gezmelerde

Not  :Mevludecim köşe başında beklesen de fayda etmez , kargo gideli çok oldu. Lakin ola ki İstanbul a geldiğinde birinin kolunda çantayı görürsen çek al . Ben den sana müsade, olmaz deme olur mu ? OLUR  ( Dur , Sema yada söyleyeyim , sonra kapkaççı diye yakalamasınlar seni.)





8 yorum :

  1. Aman allahım arkadaşım siz dikişte aşmışınız ben bu kadar ince detaylı bir çantayı yapamam şahane görünyor birde benim gibi kedi manyağı olan birine bu yapılırmı:))) sahipde çıkamam yerini bulmuş :)
    Mevlüde nin çanta etkinliğine bende pisili düşünüyordum sen geçtin beni :) son derece başarılısın şekerim anlatılmayacak güzellikte çantalar dikmişin alkışlıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim arkadaşım ,yayınlar sen gelmiştin aklıma zaten,kedileri sevdiğini biliyorum . Eminim sende yaparsın , zor değil sadece detaylar fazla.
      Mevlude şimdi de çanta etkinliği mi yapıyor ? Duymamıştım , yapılacaklardan çok neler yazacak acaba , merak ediyorum .

      Sil
  2. Al yine Sema derken, sonunda baktimki bana kapkac icin yol yapilmis. Sema yandin sen kuzum:)) Istersen annene soyle ikinciyi dikmeye baslasin sana:))) Sonucta kapkaca ugrayacaksin tarafimdan:))
    Parmagi yakmadan oncemi yapmistin bunu Turkan hanimcigim, zira bayagi ince iscilik gordum ben bunda. Ellerinz saglik. Guzel gunlerde kullansin Sema'cik!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy bizde bir alemiz , ısmarlama kapkaç da yaptık.
      Yanmadan önce dikmiştim , eldivenlerle giden çanta buydu Mevlude hanımcım . Sorma kargo paketini açacam derken kesmiş çantayı , şimdi tamir edilecek.

      Sil
    2. Hahahahahhaaaa valla gozum kalmamisti, sonucta kapkac sozunu almistim, ama yinede nazarlara gelmis, yazik olmus cantaya...

      Sil
    3. Göndermeden önce yayınlamış olsam kesin gözün kaldı diyecektim , hadi kurtardın . Küçük bir kesik canısı , hallederim ben onu.

      Sil
  3. Harika olmuş, bayıldım. Elinize sağlık Türkan Hanım.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim Tülin hanım.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...