19 Mart 2016 Cumartesi

Lösemi , Oyuncak Etkinliği 2


     Merhaba arkadaşlar , yanan parmağım kantoron yağı sayesinde çabucak iyileşti . Tabii her işe görümce ben denizin yaptığı yağla . Bitki yağı yapmanın metodu çok kolay . Yapmak istediğiniz bitkinin çiçek ve dallarını cam kavanoza koyup bitkiler içinde kalacak kadar zeytin yağı ilave ediliyor. Güneşte 45 gün bekletiliyor . Her gün karıştırılacak . Sonra tülbentten süzülecek , kullanmaya hazır . aynı metodla lavanta yağı da yaptım . Zaten kozmetikle aram yok , o da günlük kremim ,mis gibi lavanta kokulu.
      Gelelim asıl konuya , lösemili çocuklar etkinliğimiz için diktiklerime : Gülen kız yastığı bu etkinliğin simgesi olabilir gibi . Zaten amacımızda çocuklarımızı mutlu etmek değil mi?
   Tümüyle evde olan manzemelerle iç kılıflı diktim. Hijyen açısından kullanışlı olur diye düşündüm.



                                                     Dikmişken de 2 tane olsun
                                                        Ayy çok ta tatlı oldular








                                                                 Bez bebek






 


                                              Kedicikler önceden dikilmişti zaten

  Duyurumuzu duyup gelen , güzel gönülleriyle güzel yorumlar yapan , paylaşarak katkı sağlayan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum . Sevinecek çocuğumuz çok olması da ayrı mutluluk tabii ki . Bu sene 23 Nisanın bizler için ayrı bir anlamı olacak  .

                                Duyurumuzu paylaşın ki çok kişiye ulaşalım arkadaşlar,
                         http://turkanaozgu.blogspot.com.tr/2016/03/oyuncak-etkinligi.html
                     http://bulutgolgesi.blogspot.com.tr/2016/03/cocuklar-hepimizin-23-nisan-losev-icin.html                                   
Şimdilik hoşcakalın.

17 yorum :

  1. Ay cok guzel olmuslarrr, ben bakarken bu kadar mutlu oldum, birde cocuklarin mutlulugunu dusunun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Mevludecim , ben de çok merak ediyorum , imkanlarım elverse gitip Tülin hanıma dağıtımda da yardım ederdim .

      Sil
  2. " Gülen Kız" ne güzel bir isim olmuş Türkan Hanım.
    Bunlar gelsin, önce ben oynucam galiba :)
    Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Oyna valla , hak ediyorsun fazlasıyla . Zaten çok merak ediyorum neler gelecek diye . İmkanım olsa orada olmayı çok isterdim , beraber oynardık, sonrada sahiplerine ulaştırırdık . Ama benim evden 1 saat dahi ayrılmam problem. Çocuklarımızın sevineceğini bilmekte yetiyor bana.

    YanıtlaSil
  4. Super, emeğinize ve ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  5. Sen harika bir tasarımcısın canım elinden çok şık işler çıkıyor ben de pıntereste araştırıyorum neler yapabilirim diye .Elin kolun dert görmesin çocukları memnun edici çabanın mükafatını fazlasıyla alasın.

    YanıtlaSil
  6. Türkan hanım çok güzeller.Ellerinize sağlık ne güzel minikler çok sevinecekler tasarımlar harika.Parmağınız için üzüldüm geçmiş olsun zor bir durum yakında benimde sol baş parmak bıçakla kestim dikş atılacak kadar değildi ama bayağı zor günler yaşadım,yanık da zor bilirim,helede anladığım kadarıyla bakımından sürekli sizin sorumlu olduğunuz yakınınız var öyle olunca kimbilir nasıl zorlandınız Allah yardımcınız olsun sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Merih hanım, siz de kantoron yağı kullanın çok çabuk iyileşiyor. 18 Yaşında koca bir bebeğim var , tüm ihtiyaçları bana bağımlı Merih hanım . Küçük bir yanıkta olsa zor oldu tabii , özellikle bezini değiştirirken sıkıntı yaşadım . Neyse geçti artık. Sevgiler

      Sil
  7. Türkan hanım çok güzeller.Ellerinize sağlık ne güzel minikler çok sevinecekler tasarımlar harika.Parmağınız için üzüldüm geçmiş olsun zor bir durum yakında benimde sol baş parmak bıçakla kestim dikş atılacak kadar değildi ama bayağı zor günler yaşadım,yanık da zor bilirim,helede anladığım kadarıyla bakımından sürekli sizin sorumlu olduğunuz yakınınız var öyle olunca kimbilir nasıl zorlandınız Allah yardımcınız olsun sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. http://balinkokusu.blogspot.com.tr/2016/03/seni-sectim-guzel-blog-mim-ve-etkinlik.html#more

    Takibe aldım etkınlıgınız hakkında elımden geldıgınce acıklayıcı bır yazı yazmaya calıstım katılmaya calısıcam becerebılırsem cok tesekkurler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel isim , canım bal çekti şimdi . Hemen geliyorum.

      Sil
  9. Çok ama çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Ne kadar faydalı bir iş yapıyorsunuz.G+'da paylaşıyorum bu yazınızı daha çk kişiye ulaşması için :)

    YanıtlaSil
  10. Hoş geldiniz , paylaşım için teşekkürler , her şey çocuklar için .

    YanıtlaSil
  11. Hepsi ayrı güzel emeğinize sağlık çok iyi oyuncak arkadaş olacaklar.

    YanıtlaSil
  12. Hepsi ayrı güzel emeğinize sağlık çok iyi oyuncak arkadaş olacaklar.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...