1 Nisan 2016 Cuma

Bahçedeki Sevimli Konuklar

     Nasılda güzeller değil mi?
 Sizi bilmem ama ben bunlara bayıldım ,gelip gidip seviyorum . Aslında yeni değil dikeli 2 ay oldu . Fırsat bulup yayına alamadım . Yabancı bir sayfada görüp vurulduğum ceylanları ve atı    polar bluzumdan kalan parçalardan diktim . Nedense kalan kumaşları kullanmak çok hoşum gidiyor .
Size bolca resim çektim  hiç sıkılmazsınız , buyurun.















   


  Atılmayan küçücük parçalar zamanı gelince nasılda işe yarıyor . Semerin kumaşından yıllar önce      kızıma elbise dikmiştim , Tabii onu atma bunu atma evin halini sormayın. Ceylanın gözleri de Sinan beyin kopan tesbihinden.











                         Şimdi bu ne alaka demeyin , patikte kalan polar kumaştan.
                                                             Hoşcakalın


19 yorum :

  1. Ay Türkan hanımcığım,bunlar şahane olmuş,fakat ne sabır bunları dikmek.Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sevda hanım, her gören aynı şeyi söylüyor, sonuca deydi ama .

      Sil
  2. Çook güzeller,ellerinize sağlık sabırla,kalıpla,itinayla dikince çok hoş oluyor tabii bendeniz kalıp falan bekleyemem sabırsız hemen yapacağım diye,genelde doğaçlama,sizlerin ki çok özel olmuşlar bende deneyeceğim böyle,yıllar önce okulda yapmıştım bir köpiş kalıplarımda var halbuki yapmalaıyım.Ah o lazım olurlar sormayın beim kutu,kutu hobi malzemeleri ne yapalım lazımda oluyor.İşte o zaman ne mutluluk ! Mutluluklar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Merih hanım . Ben de kalıpsız çalışamam , hele küçük detaylar için 1 mm dahi fark ediyor . Diğer kumaşlara göre polar biraz kurtarıcı . Tabii sizde dikin , merakla bekliyorum . Sevgiler

      Sil
  3. Ay ben yerim bunlariiii. Turkannnnnn beni bahceye sal, yanimada bunlari ver karanlik basana kadar oynayayim:))) Valla kulagini koparmam, kirletmemde, sadece oynayacagim soz bak valla:))
    Ellerine, sabrina saglik. Sahane olmuslar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahçede çok iş var ,önce seni bir güzel çalıştırayım , iyi çalışırsan ödül olarak oyuncaklarla oynatayım Mevludecim . Üstüne de bir güzel çay keyfi yaparız.
      Teşekkür ederim canım.

      Sil
    2. Eger bahcede hurda demir, ivir zivir yoksa diger isleri seve seve yaparim, otlati keserim, ciceklerin diplerini kabartirim, kotu otlari yolarim, cimleri ilaclarim. Otlar cok buyuduyse cok iyi tirpan kullanirim:)) Yeterki oynat beni noooluuuurrr:))
      Hem calismaktan, hem oyundan yoruluncada cay keyfi yapariz:)

      Sil
  4. Ay ay bunlar ço şeker şeyler bayıldım bayıldım:)
    Emeğine ellerine sağlı adaşım .
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  5. Yemin ederim Türkan sen çok başarılı yetenekli bir hanımsın aynı hazır oyuncaklar kadar kusursuz dikmişin alkışlıyorum seni.... bahçendeki çiçeklere de hayran oldum hepsi bir arada şahane bir çekim ve görüntü maşallah sana arkadaşım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ayselcim , çiçeklerin devamı yakında gelecek. Hem dikeriz hem ekeriz , her telden çalarız. Sağolasın arkadaşım .

      Sil
  6. ellerinize sağlık bayıldım bunlara da öncekilere de . tekrar daha detaylı gezeceğim bu güzel sayfayı çok sevdim canım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz Hatice hanım, beğeninize sevindim . Sevgiler

      Sil
  7. Çok güzel olmuşlar, bayıldım. Ne kadar net çalışmışsınız, tebrik ederim.
    Ellerinize sağlık. Ay, dönüp bir daha bakıcam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Tülin hanım ,aynen öyle oluyor 1 kez bakmak yetmiyor . Ben 2 aydır bakmaya doyamadım . Herhalde 2. çocukluğumu yaşıyorum .

      Sil
  8. Bunlar çok tatlı şahane olmuş Türkan hanım.elinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  9. Aysel Hanım'ın ceket dikme etkinliği sayesinde sizi ve diğer dikiş sever blogger arkadaşları tanıma şansım oldu..
    Bunlara resmen bayıldım,benim de küçük kızım var zaman zaman ben de dikiyorum oyuncaklar ona,oyuncakları arasında en sevdikleri arasına giriveriyor,sanırım yapım aşamasını da görüyor ve oda birşeyler katıyor olmasının da payı var..Ellerinize emklerinize sağlık,öyle cici olmuşlar ki,hepsi birbirinden şeker..Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz Aktuelmoda , ben de sizi etkinlikte tanıdım . Diktiğiniz ceket gerçekten çok zarif. Ne iyi hamarat anne olunca kendisine özel kıyafetleri oyuncakları olacak hem de sizden öğrenip ileride o da yapacak .
      Beğenmenize sevindim teşekkür ederim.Sevgiler

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...