27 Nisan 2016 Çarşamba

Dekoratif Ahşap Sehpa

 
     Sinan bey çalışmaya devam ediyor arkadaşlar . Annesine 2 tane dekoratif sehpa yaptı .  Eskitme boya olmazsa olmazı . Bakalım beğenecek misiniz ?














                                   




6 yorum :

  1. Nasıl güzellll nostalji antika valla , beğenilmez mi canım bittim bayıldım sahibi güle güle kullansın eşinin ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. çok beğendim.beyefendinin eline sağlık,annesi kimbilir nasıl sevinmiştir.Bu arada oymaları kendisimi yaptı,yoksa sadece boyamasımı,her ikisinde de çok emek var tebrik ederim.Sevgiler Türkan Hanım,karı-koca evde maşallah size iş dayanmaz.Biz karı-koca da bu arada kendi badanamızla meşğulüz,kendi işini kendin yap havasına girdik bakalım,başarabilecekmiyiz.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler Merih hanım , sevinmez mi ? hem de çok , o dahil bu kadar güzel şeyler yapacağını tahmin etmemiştik . Her şeyini kendisi yapıyor . Ham ahşap işlemler den geçip bu hale geliyor. Bunlardan sonra bir dolap yaptı muhteşem oldu , yakında onu da yayına alacağım . İş bizden kaçıyor , yakalıyoruz vallahi .
    Size kolay gelsin , yapılır tabii , neden olmasın ,tavanı boyamak biraz zordur sadece . Annem hep kendisi yapar , eskiden boya yaygın değildi . Kireçle badana yapılırdı , çocukluğumuzdan kireç kokusu halen burnumda .

    YanıtlaSil
  4. Ayy bu ne güzellik, şahane olmuş! Boğazdaki eski bir yalıdan çıkmış gibi duruyor. Sinan beyin ellerine sağlık. Karı-koca ikiniz de çok marifetlisiniz, ne güzel bulmuşunuz birbirinizi.

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim arkadaşım , bizim ev de yakında yalıya dönecek az kaldı. Birbirimizden etkileşim oluyor , iyi de oluyor.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...